Індійська QA конфа

Привіт друзі. Не так давно, завдяки хорошим людям, запросили мене виступити на онлайн конференції QA Detective Conf 2021

Я підготував доповідь з Playwright, заздалегідь зідзвонився з організаторами, протестили підключення та перевірили презентацію. Отримав час свого виступу (в часовому поясі IST, прийшлось одразу ж вирахувати, коли це за Київським часом 🕑. Хто не в курсі, ми живемо в EET)

В день конференції, підключився заздалегідь – інших послухати, самому підготуватись. Слухав не все. Деякі доповіді непогані, деякі прохідні (на мій смак)

І ось, переді мною доповідає чувак із доповіддю “Is God an Automation Tester?” Я й подумав, певне придумав автор якусь аналогію про автотестування – я таке люблю, сам все пояснюю іншим через аналогії. Заварив собі чаю, сів слухати.

І… можу сказати, або я чогось не зрозумів, або на індійських конфах своя атмосфера, бо чувак з годину розказував про Бога, а не про тестування 🤷‍♂️ (і було більше схоже на проповідь, ніж на презентацію). А в той час аргумети автора ставали все дивніше. Заговорив він про “магічне число 7”:
7 рівнів раю в деяких релігіях
7 див світу
7 кольорів райдуги
7 самураїв
Відкриває наступний слайд і каже: дивіться, в мережевій моделі OSI 7 рівнів, як існує 7 чакр. Навіть кольори схожі. ЦЕ НЕ МОЖЕ БУТИ СПІВПАДІННЯМ 🙈

На цьому моменті я вирішив, що мені досить та відключився. Власне, така історія. Сенсу в ній мало, але дуже захотілось поділитись.

А які найдивніші доповіді з конференцій ви слухали?

23 Листопада 2021
Автор: 
  • Шок сенсація! Літак погладшав у польоті, а жінки помолодшали!
  • Епідемія в Варкрафті
  • Modern Testing
  • Дроби? Не чули про таке

Залишити коментар

Залишити вiдгук