Шаблони (pattern’и) програмування на java

Доброго дня!
Хотілося б сьогодні поділитися корисною інформацією, яка стане в пригоді тим, хто займається автоматизацією тестування на ☕️ java.
Тож хочу порекомендувати 💣-сайт Design patterns implemented in Java, в якому наведено приклади використання різноманітних шаблонів програмування в стилі 👋 “Hello World”.
На сайті шаблони зручно шукати по категоріям (наприклад, Architectural, Behavioral, Creational тощо) та тегам (таким як, Data access, Decoupling, Instantiation, Performance тощо).
Для шаблонів наведена наступна інформація:
👉 основна ціль із роз’ясненнями (типу, для чого вони існують та яку прикладну проблему вирішують);
👉 приклад з фрагментами коду (повний код можна переглянути на відповідному github-проекті);
👉 рекомендації щодо застосування (приклади того, коли вам слід використовувати саме цей шаблон);
👉 діаграми класів;
👉 корисні посилання на туторіали та матеріали для більш детального вивчення, а також посилання на реальні кейси з використанням.
У випадку, якщо не вдалося знайти шаблон, який вас цікавить, ви можете зробити 📝 запит на його додання тут.

Тож, якщо вам досі не вдавалося знайти простих прикладів використання шаблонів проектування на java, то не гайте часу⏳ та починайте знайомство з сайтом Design patterns implemented in Java. Знання шаблонів проектування та вміння їх правильно використовувати завжди буде вам в нагоді, якщо ви плануєте стати 💪 серйозним інженером з автоматизованого тестування. Вивчайте шаблони проектування та навчайтесь правильно їх використовувати, адже вони були створені для полегшення нашого з вами життя.

Позначки:, , ,
31 Березня 2020
Автор: 
  • How to setup gatling in Windows 10
  • Playwright everywhere
  • Testing Challenge
  • Handsome Json

Залишити коментар

Залишити вiдгук